
Oğuzhan Öztürk
Mesleğe 2004 yılında İstanbul da başladım çeşitler oteller ve resturantlar da çalıştıktan sonra 2011 yılında İstanbul da cafedo resturantlerında mutfak şefi oldum. Ardından farklı resturant ve otellerde mutfak şefliği yaptım halen pikap resturantlarda mutfak şefliği görevindeyim. Çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemi temsil ederek madalyalar kazandım.
Erman Çağatay
Mesleğe 2004 yılında İstanbul da başladım çeşitler oteller ve resturantlar da çalıştıktan sonra 2011 yılında İstanbul da cafedo resturantlerında mutfak şefi oldum. Ardından farklı resturant ve otellerde mutfak şefliği yaptım halen pikap resturantlarda mutfak şefliği görevindeyim. Çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ülkemi temsil ederek madalyalar kazandım.

Emoka ile Profesyonel mutfaklar..
Yemeklerinize Lezzet Katar
Emoka Gıda