ÜRÜNLERİMİZ

Elma Çayı – Emoka Doğal Elma Çayı – 125Gr
11 Mayıs 2020
Emoka Ihlamur Balı 1Kg
11 Mayıs 2020

Emoka Et Sihirbazı (Özel Baharat Karışımı)

 11,90 68,90

Ürün Adı: Emoka Et Sihirbazı (Özel Baharat Karışımı) – Lezzetli Et için Özel Baharat Karışımı Et Sihirbazı

Temizle
Açıklama

Emoka Et Sihirbazı (Özel Baharat Karışımı) Lezzetli Et için Özel Baharat Karışımı Et Sihirbazı

TÜRKİYE’de TEK

Kırmızı etin çok sevdiği çoğunluğu tane baharat grubunun en güzel oranlarla bir araya gelmesiyle oluşan Emoka ET Sihirbazı, adı gibi ete yaptığı sihri anında hissettirir.

Tek bir hareketle marinasyon işlemlerini bitirip hiç beklemeden ızgarayla buluşturmanın en lezzetli versiyonu.

  • Marinasyon işlemlerinde, yağ ile yoğrulduğunda başka hiçbir malzemenin eklenmesine gerek yoktur
  • Akışkan et sosu hazırlarken, domatesli ya da kremalı yapacağınız her hangi bir sos içerisine eklenen Emoka ET Sihirbazı ile sosu tam sonuca ulaşır ve sihrini anında hissettirir. ( havanda dövülerek ya da blender’da inceltilerek pürüzsüz soslarınızda kullanabilirsiniz.

SAĞLAM ŞİŞE

Ambalaj plastiği tamamen doğa dostu olup kalın ve ürünün aromasını muhafaza edici özelliktedir

* ÇOK KULLANIMLI AKILLI KORUYUCU KAPAK!

Kapak altındaki vakumlu beyaz extra kapağını her seferinde kullanarak ürünün hava almasını tamamen engelleyebilirsiniz, ayrıca kapak üzerindeki iki farklı bölgeden hem anlık kullanımlarda hem marinasyon işlemlerinde inanılmaz bir kullanım kolaylığı sağlayan özel üretim kapaklarımızı çok seveceksiniz 🙂

– BEĞENMEZSENİZ ANINDA PARA İADESİ!

 

HADİ ŞİMDİ TARİFE GEÇELİM

İçindekiler:

İsli Sarımsak Granül, Emoka Defneli  ve Biberiyeli  Sarımsak Granül, fesleğen, mercan köşk, iri kıyım öğütülmüş tane karabiber, iri kıyım öğütülmüş kişniş, iri öğütülmüş hardal, soğan tozu, Hindistan cevizi, dereotu, öğütülmüş biberiye, öğütülmüş defne yaprağı, nane, biberiye, dağ kekiği, karnabahar, kereviz, kaya tuzu,

 

TARİF:

Emoka Et Sihirbazını Et- Tavuk Balık ürünlerinin istediğinize uygulayabilirsiniz

Tarifimiz Kırmızı et olsun 🙂

Saklı Cennet

  • Kasabınızdan alacağınız antrikot ve yarısı kadar bonfile etlerimiz var
  • Öncelikle etimizi hafifçe döverek genişletiyoruz ve  üzerinde sivri bir bıçağın ağzıyla ince delikler açıyoruz

(yapacağımız marinasyon sosunun etin içine işlemesi için dermapen uygulaması gibi etin gözeneklerini açıyoruz) delikleri açarken etin diğer tarafından bıçağın çıkmamasına dikkat ederek mümkün oldukça ince delikler ve çok fazla noktaya temas etmemiz gerekiyor. Bunu için aletler piyasada çokça vardır.Dilerseniz ve vaktiniz varsa bir iğne yardımıyla da etinize delikler açabilirsiniz.

  • Etimizi tepsiye alıp Emoka Et Sihirbazını etin üzerine az zeytinyağı ile birlikte güzelce yediriyoruz
  • Kenarda bekleyen bonfileyi açtığımız antrikotun içine girebilecek şekilde cevizden az büyük parçalara ayırıp zeytinyağı ve Et Sihirbazıyla tekrar marine ettikten sonra antrikotumuzun içine koyup dört kenardan kapatıp ağzının açılmaması için yanmaz iple ya da kürdanla tutturup üzerine ceviz döker gibi bir miktar daha Et Sihirbazı serpiyoruz
  • Fırın tepsisinin yanına kabaca kestiğimiz havuç, enginar, soğan , sarımsak ve koçan mısırı tekerlek gibi keserek koyuyoruz
  • 220 derece fırında 25 dakika pişiriyoruz

SOSU İÇİN

  • Yoğurt, roka, kıvırcık, maydanoz , sarımsak ve yoğurdun yarısı kadar krema ile birlikte blendırdan geçirerek üzerine birkaç damla limon suyu ile deep sos hazırlayarak etin üzerinde ya da yanında servis ediyoruz
  • AFİYETLER OLSUN 🙂
Ek bilgi
Marka

KDV

Gramaj

160GR, 550GR, 55GR

×

Merhaba!

Emoka Gıda  mesaj servisine hoş  geldiniz. Dilerseniz buradan mesaj yazıp whatsapp üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz dilerseniz mail adresimiz üzerinden bizlere yazabilirsiniz  info@emokagida.com.tr

× Size nasıl yardımcı olabilirim ?