HER ZAMAN ÇITIR.
Çıtır biber Edirne Ciğer biberi olarak bilinen Karaağaç biberinin özel bir yöntemle işlenmesi ile elde edilir. Karaağaç biberinin aromasının toplandığı acılı yağ, tane baharatlar, taze baharatlar ve kurutulmuş meyvelerle demlendikten sonra şişelenir ve hizmete çıkar.
Nasıl Kullanılır ?
Çıtır biberi dilerseniz sade yoğurtla karıştırabilir meze yapabilirsiniz. Çorbalarınızda ya da yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Bu biberleri yarım litre zeytinağı ile karıştırabilir ve tüm zeytinyağınızı 2 gün içerisinde aromalandırabilirsiniz. Ve bu aromatik yağı her yerde kullanabilirsiniz.
Edirne Ciğer Biberi Geleneksel usullerde hazırlanarak. Ciğercilerde verilen biberin aynısı çıtır ve tazeliğini uzun süre koruyor. Aynı zamanda yağını da istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Küçük şişe Edirne Ciğer biberine nazaran bu şişede daha büyük parçalar kullanılmıştır ve buşekilde istediğiniz şekilde kullanıma sunulmuştur.
Devamını Göster