Baharat Değirmeni
İçindekiler
Tane Karabiber, Tane Yeşil Biber, Tane Kişniş, Sarımsak Granül, Defne Yaprağı, Biberiye, Kakule, Tane Hardal, Tane Mavi Haşhaş, Kaya Tuzu, Himalaya Tuzu
Kullanımı
İstediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Marinasyon işlemlerinde kullanabilirsiniz, beyaz peynirin üzerinde zeytinyağında, mezelerde pişmiş yemeklerinizin üzerinde sulu yemek hazırlık aşamalarında ve dahi istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz
Değirmenden dökülen lezzeti istediğiniz gibi şekillendirebilir dilediğiniz ölçüde mutfağınızın her alanında kullanabilirsiniz
Kahvaltılık hazırlarken yumurtalarınıza omletlere ya da böreklerinize ekleyebilirsiniz.
Emoka Karışık Baharat Değirmenini k Devamını Göster